April 28, 2017
Custom Patio | fire pit feature

Project Highlight: A Giant Custom Patio

We at Eagleson Landscape Co. create each of our custom patios to fit the needs of the homeowner. Patios aren’t one-size-fits-all; they are individual spaces that […]
March 9, 2017
ode to circles | Landscaping Design

Landscaping Design: Ode to the Circle

Though simple, the circle has become scarce in hardscaping projects—our suppliers tell us we are one of the few landscapers who still use circle patterns in […]
January 19, 2017
Landscaping Design | Sideyard Plants

Project Highlight: Making a Landscaping Design Gone Sour, Sweet

Like most things in life, landscaping projects rarely go 100 percent according to plan. Here at Eagleson Landscape, we anticipate changes, work through challenges, and still […]
November 17, 2016
Updating a patio space

Project Highlight: Updating a Patio Space to Honor a Beloved Pooch

There are many options when it comes to updating a patio; materials, layout and features combine to create a hardscape unique to your yard. Some options […]
May 19, 2016
Expansive Outdoor Living Design, fireplace | Eagleson Landscape

Project Highlight: An Expansive Outdoor Living Design

Our clients in Carmel had big plans for their landscape and outdoor living space. They wanted a functional and beautiful place to enjoy the summer and […]
April 7, 2016
Patios | stairs and paver deck | hardscape

Building a Hardscape: Choosing Your Materials

When you are planning to build a patio, retaining walls, steps, walkways or any other hardscape feature to enhance your outdoor space, you will be faced […]
March 17, 2016
Outdoor Living Design Ideas | Eagleson Landscaping

Design Ideas for Your Outdoor Living Space

The summer is the perfect time to sit out in your backyard, deck or patio and enjoy the warm weather. Homeowners who are looking to spruce […]
December 18, 2014

Project Highlight: Geist Backyard Makeover

Our clients have a beautiful home with a dock on Geist reservoir. They often host large family gatherings, and they needed a bigger, more functional space […]